Sponsorer

Isabellestipendiet finansieras av aktörer ur näringslivet. Stipendiaten får 25 000 kronor till valfritt ändamål. Flera av sponsorerna ger också produkter ur sina specifika sortiment till vinnaren, såsom färg, arbetskläder och byggmaterial.
Flera av våra sponsorer har varit med sedan starten 2010, och det är vi jätteglada för! Vi hoppas såklart på en större uppslutning runt dessa frågor så om du eller ditt företag är intresserad av att sponsra Isabellestipendiet – hör gärna av er till oss!

Lovely Sponsorer 2019:

Bo & Bygg:
Bo & Bygg  är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötes- plats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration.  Så missa inte årets händelser 2016 på Stockholmsmässan i Stockholm 10 –13 oktober

Under Hem & Villas presskonferens, den 10 oktober, presenteras också vinnaren av Isabellestipendiet 2016. Bo & Bygg är med som sponsor för 8e året i rad.
–Bo & Byggmässan är Sveriges största publika boendemässa, och för oss är det viktigt att skapa diskussion kring, och lyfta fram, viktiga frågor som berör hantverkarbranschens framtid. Vårt aktiva stöd till Isabellestipendiet hjälper till att belysa hur byggbranschen bör utvecklas – på ett konstruktivt sätt, säger Göran Ekberg,  projektchef för Hem- & Villamässan.

 

sv_byggtjanst_PMS348U

Svensk Byggtjänst:
Samhällsbyggnad är ett av Sveriges största verksamhetsområden; över en halv miljon människor arbetar i en bransch som omsätter omkring en biljon kronor om året.Byggbranschen påverkar oss alla – såväl på arbetet som när vi är lediga – hela livet.För att säkerställa en byggprocess som matchar samhällets behov, krävs samordning, information och kunskap. Därför finns Svensk Byggtjänst.

– Vi bestämde oss att sponsra detta stipendium då det är i linje med vår vision. Att fokusera på att locka kvinnor till vår bransch och premiera dem som jobbar med hantverksyrken och har en positiv yrkesstolthet inom samhällsbyggnad är något som jag tycker är viktigt. Vi är stolta att vara med att sponsra Isabellestipendiet, säger Petra Sörme, affärsområdeschef på Svensk Byggtjänst.

peab_logo_550d761f2a6b2251b94caef9

Peab
Är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag
med drygt 14 000 anställda och en omsättning på 49 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag med verksamhet inom husbyggnad, mark, väg och projektutveckling. Bolaget förenar det bästa av två världar, det lokala bolagets närhet till kunden med det stora bolagets kapacitet och finansiella styrka. Organisationen drivs av entreprenörer, snabba beslutsvägar och kreativa lösningar. MVB:s ca 500 medarbetare återfinns regionalt i Skåne, Stockholm inkl. Mälardalen, Halland och Västergötland.

www.mvbab.se