Sponsorer

Isabellestipendiet finansieras av aktörer ur näringslivet. Stipendiaten får 20 000 kronor till valfritt ändamål. Flera av sponsorerna ger också produkter ur sina specifika sortiment till vinnaren, såsom färg, arbetskläder och byggmaterial. Det eventuella överskott som blir går direkt till Rättviseförmedlingens organisation för att stödja deras arbete, som året om handlar om att just synliggöra kompetens. På det sättet så anser vi att det blir mesta möjliga win för mångfald i samhället.

Flera av våra sponsorer har varit med sedan starten 2010, och det är vi jätteglada för! Vi hoppas såklart på en större uppslutning runt dessa frågor så om du eller ditt företag är intresserad av att sponsra Isabellestipendiet – hör gärna av er till oss!

 

Lovely Sponsorer 2017:

beckers
Beckers:

Sedan 1865 har Beckers Färg inspirerat människor att måla om sina hem och numera är företaget en av Skandinaviens största och mest miljöanpassade färgtillverkare. Idag är 99 procent av färgerna vattenburna och nästa mål är att minska koldioxidutsläppen med 50 procent fram till 2020. Beckers produkter säljs i Skandinavien, Ryssland och östra Europa och finns hos cirka 250 återförsäljare i Sverige. Läs mer på www.beckers.se. Som en av Sveriges ledande leverantörer av färg till yrkesmålerier så är vi en stolt sponsor av Isabellestipendiet och vi hoppas att fler kvinnor inspireras till att ta steget och våga satsa på ett spännande yrke som t ex yrkesmålare.

 

HVB Logo

Hem & Villa:
Hem & Villa är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötes- plats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration.  Så missa inte årets händelser 2016 på Stockholmsmässan i Stockholm 6-9 oktober samt Svenska Mässan i Göteborg 29-30 oktober.

Under Hem & Villas presskonferens, den 6 oktober, presenteras också vinnaren av Isabellestipendiet 2016. Hem & Villa är med som sponsor för 6e året i rad.
–Hem & Villamässan är Sveriges största publika boendemässa, och för oss är det viktigt att skapa diskussion kring, och lyfta fram, viktiga frågor som berör hantverkarbranschens framtid. Vårt aktiva stöd till Isabellestipendiet hjälper till att belysa hur byggbranschen bör utvecklas – på ett konstruktivt sätt, säger Göran Ekberg,  projektchef för Hem- & Villamässan.

 

sv_byggtjanst_PMS348U

Svensk Byggtjänst:
Samhällsbyggnad är ett av Sveriges största verksamhetsområden; över en halv miljon människor arbetar i en bransch som omsätter omkring en biljon kronor om året.Byggbranschen påverkar oss alla – såväl på arbetet som när vi är lediga – hela livet.För att säkerställa en byggprocess som matchar samhällets behov, krävs samordning, information och kunskap. Därför finns Svensk Byggtjänst.

– Vi bestämde oss att sponsra detta stipendium då det är i linje med vår vision. Att fokusera på att locka kvinnor till vår bransch och premiera dem som jobbar med hantverksyrken och har en positiv yrkesstolthet inom samhällsbyggnad är något som jag tycker är viktigt. Vi är stolta att vara med att sponsra Isabellestipendiet, säger Petra Sörme, affärsområdeschef på Svensk Byggtjänst.

 

Ikano_Bostad_Logo_RGB webformat

Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger, äger, förvaltar och utvecklar företaget hyresrätter, bostadsrätter och småhus. Idag förvaltar Ikano Bostad cirka 6 000 hyresrätter och har cirka 1 300 bostäder i produktion. Ikano Bostad bildar tillsammans med Ikano Vårdboende affärsområdet Fastigheter inom Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. www.ikanobostad.se

 

peab_logo_550d761f2a6b2251b94caef9

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med drygt 14 000 anställda och en omsättning på 49 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.